Не бъркаш точно така е,а инсталацията за която казах по-горе става точно на лупите
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с десния фар на Алфа 156, 1.9jtd
Collapse
X
-
Как точно се ползва инсталацията на лупите, би ли пояснил малко ?
1 Такава инсталация няма, винаги идват 2 голи лупи с капачки и 2 жички по 20см за биксенона
2 Дори и да дойдат някакви жици, в което силно се съмнявам, то същите трябва да бъдат подвързани към съществуващата в случая ПРОБЛЕМНА инсталация.
Пс Що дрънкате глупости като не сте си цапали ръчичките ?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от barash Покажи съобщениеДано аз бъркам но тези лупи са за вграждане във фарове с цокъл н1 н4 или н7
С тези лупи,ще си сложиш само н1 ксенонче,за биксенона като си отвориш фара,ще разбереш кое как ще те вържеш.
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеКак точно се ползва инсталацията на лупите, би ли пояснил малко ?
1 Такава инсталация няма, винаги идват 2 голи лупи с капачки и 2 жички по 20см за биксенона
2 Дори и да дойдат някакви жици, в което силно се съмнявам, то същите трябва да бъдат подвързани към съществуващата в случая ПРОБЛЕМНА инсталация.
Пс Що дрънкате глупости като не сте си цапали ръчичките ?Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++
Comment
-
Ама нали това казвам, че като има проблем по инсталацията, каквото и да навържеш след нея, то също няма да работи коректно. И от сувалка да сложиш инсталация, файда ЙОК. Много е вероятно буксата на фара да е нагоряла, да е потънало някое краче от нея, буксите на крушката Н7 също се опичат доста, кофти бушонче и нагоряло гнездо за него, реленце и гнездото му. Това са все елементарни неща които се правят лесно и не е нужно кой знае какви познания.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Здравейте!
Аз май съм с подобен проблем. С ксенони съм, поставени допълнително. От няколко месеца единият ксенон ту свети, ту не. Оказа се, буксата зад фара има някакъв проблем. Пръскам й контактен спрей, ксенонът свети. Другия път като запаля, не свети. Пръскам контактен спрей, пак и светва. Знаете ли от къде мога да си взема нова букса или пък дали оригиналната може да се ремонтира? Благодарности предварително!
Comment
-
Можеш да извадиш фара и да почистиш буксата с макетно ножче, също и женската букса и дори можеш да я свиеш малко. Това е временно решение което може да изкара доста време всъщност. Иначе можеш да си намериш от някой колега счупен фар или направо друг за 20-40лв.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
Comment